mama-jane

Mama Jane Project és una organització sense ànim de lucre formada per un equip de voluntaris que volem millorar les condicions de vida de molts nens i nenes de Kenya amb greus dificultats per accedir a l’educació escolar, la sanitat i l’alimentació bàsica.

mama-janes-project

www.mamajane.org

Mama Jane és una dona kenyana que recull nens i nenes orfes i vulnerables i els dóna una llar, educació i l’oportunitat de créixer amb l’amor i protecció d’una mare. Actualment viu en un dels barris de barraques més grans de Nairobi, on es fa càrrec de més d’un centenar de nens i nenes. Des Mama Jane Project ens ocupem de buscar col·laboradors i de gestionar les ajudes que rebem de diverses entitats i particulars. Totes les donacions es destinen íntegrament als nens i nenes del projecte. El treball professional el realitzen voluntaris que de forma altruista ens aporten el seu temps i experiència. En els seus començaments mama Jane i els nens menjaven només una vegada al dia els aliments que els supermercats rebutjaven. Des del 2013, ONG Aztivate ens proporciona els recursos necessaris perquè mama Jane pugui realitzar la compra setmanal d’aliments bàsics en comerços locals. Des Mama Jane Project ens ocupem del seguiment i gestió d’aquest ajut. mama-jane-project La fundació kenyana The Kobo Trust ens proporciona els recursos necessaris per a l’escolarització de més de 60 nens de Mama Jane que des del 2013 cursen els seus estudis de primària en Modern Care School. Actualment no tenim els recursos necessaris per finançar els estudis de secundària d’una vintena d’adolescents que formen part del projecte. El nostre objectiu és aconseguir que tots els nens i nenes del projecte puguin accedir a l’educació secundària i, en un futur, a la universitat si així ho desitgen. A Kenya no hi ha sanitat pública. Actualment, gràcies a les aportacions mensuals dels padrins i padrines de Mama Jane Project podem cobrir l’assistència sanitària més bàsica i aquelles necessitats més urgents que sorgeixen en el dia a dia. Sempre que podem, amb l’ajuda de voluntaris, organitzem sessions i jornades orientades a millorar la higiene ia prevenir malalties. Quan aconseguim més recursos contractarem una assegurança mèdica per poder oferir a aquests nens una assistència sanitària més completa. Mama Jane ha estat capaç de crear una llar en un barri de barraques situat en un dels abocadors d’escombraries més grans de Nairobi, el Sinaí Slum. Actualment viuen en tres barraques de llauna que serveixen a la vegada de cuina, dormitori i guarderia. El lloguer de les tres barraques ho paguem amb les aportacions del teaming al qual pots unir-te molt fàcilment aportant només 1 € al mes. mama-jane-project Al barri de barraques on viuen és molt difícil mantenir una higiene i garantir la seva seguretat. En aquests moments, la nostra major prioritat és aconseguir els recursos necessaris per traslladar-los a una casa digna perquè puguin créixer en un entorn més segur i amb les necessitats bàsiques cobertes. Busquem persones i entitats que vulguin col·laborar de forma periòdica per poder així garantir una nova llar per a tots els nens i nenes de Mama Jane ‘s Project. T’oferim diverses formes de col·laborar amb el projecte de Mama Jane, tu tries l’opció que més t’agradi.

Apadrina el projecte

Les aportacions dels padrins i padrines d’aquest projecte ens permeten garantir millores que puguin mantenir-se en el temps. Si vols apadrinar, si us plau omple amb les teves dades el formulari adjunt i enviar-nos-a info@mamajane.org. Mensualment carregarem al teu compte l’import que ens indiquis (10 €, 20 €, 30 € o una altra quantitat) i emetrem el corresponent rebut.

Donacions de particulars i / o d’empreses

Si prefereixes fer una donació puntual pots ingressar directament en el compte corrent de Mama Jane ‘s Project. Nosaltres ens ocuparem d’invertir d’acord amb l’anàlisi de necessitats que fem constantment sobre el terreny.

CCC: 2013 0455 51 0200839583

IBAN: ES49 2013 0455 51 0200839583

Uneix-te al nostre Teaming

També és possible participar amb 1 € al mes. Amb aquestes petites aportacions fixes podem pagar algunes de les necessitats més bàsiques del projecte com ara el lloguer i la llum. És senzill, ràpid i segur, només cal dedicar 3 minuts a registrar-te a través d’aquest enllaç: https://www.teaming.net/mamajane-sproject

Fes-te voluntari

El projecte de mama Jane es fa realitat gràcies a l’esforç i dedicació dels voluntaris que hi participen. Si vols sumar-te al nostre equip, explica’ns què t’agradaria fer i què és el que vols aportar al projecte. Tenim moltes ganes de conèixer-te i compartir amb tu l’experiència del treball voluntari! Per estar al dia de totes les novetats i dels avenços del projecte visita al facebook de Mama Jane ‘s Project. També t’animem a difondre ia compartir aquest projecte amb els teus familiars i amics. mama-jane-educacion

Moltes gràcies per sumar-te a la nostra gran família! Una forta abraçada en nom de Mama Jane i els nens i nenes del projecte!